Erbjudande

NRGE är ett modernt byggföretag i Stockholm som projekterar och bygger fastigheter åt beställare med höga kvalitetskrav.

Genom marknadsledande specialistkunskap inom bygg erbjuder vi kostnadseffektiva totalentreprenader från projektering till nyckelfärdiga hus. Som ​byggföretag​ och med vår specialkunskap inom stomsystem, installationer och inredning kan vi erbjuda värdefull rådgivning​ till ert byggprojekt.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi därefter den mest optimala och kostnadseffektiva produkten. Vi har en väl utvecklad metod där vi i ett tidigt skede kan erbjuda träffsäkra kalkyler för att prissätta olika lösningar och idéer. ​Vare sig det gäller totalentreprenader eller konsultering av byggprojekt.

Som byggföretag erbjuder vi:

  • Rådgivning och konsultation ​före och under byggprocessen
  • Projektering​ - från detaljplan till bygghandling
  • Byggentreprenad

Genom vårt unika kontrollsystem – Smart Construction® – minimeras risken för byggfel under produktionen. Ett omfattande system där samtliga av byggnationens delar noggrant avprovas och kontrolleras under byggprojektets gång.

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag. Detta betyg är det högsta möjliga för företag som ännu ej existerat i tio år.