Samlat har vi under åren skaffat oss ett stort nätverk av många kompetenta leverantörer. Tillsammans ser vi nu fram emot nya …

Om oss

2017 bestämde jag och ett antal branschkollegor oss för att starta ett nytt byggföretag.

Erbjuda men samtidigt utmana ​bygg​branschen med ett nytt och innovativt företag, max 20 anställda men med kapacitet att omsätta entreprenader upp till 400 miljoner per år. Jag hade vid tillfället jobbat i över 10 år på beställarsidan. Senast på fastighetsbolaget Einar Mattsson som affärsutvecklingschef och dessförinnan mer än 12 år inom olika entreprenadbolag i tjänster som platschef och arbetschef. Därför kändes det inspirerande att ta med mina erfarenheter vidare in i ett nytt företag.

Att bygga ett ​modernt ​byggföretag​ från grunden innebär många utmaningar men också många fördelar. Vi har möjligheten att organisera oss på ett betydligt mer effektivt sätt än ett traditionellt ​bolag och snabbare implementera och använda oss av ny teknik​ i våra byggprojekt och entreprenader​. Genom att flera av oss framgångsrikt i många år jobbat med affärsutveckling kan vi även, till skillnad från ett mer traditionellt byggföretag​, erbjuda utökade projekteringsuppdrag som även innefattar konceptutveckling och framtagande av detaljplaner.

Samlat har vi under åren skaffat oss ett stort nätverk av många kompetenta leverantörer​ inom bygg​. Tillsammans med dessa ser vi nu fram emot nya spännande ​bygg​projekt där vi får möjlighet att leverera hög kvalitet mer kostnadseffektivt än våra konkurrenter - ​via​ ​Smart Construction®.

Johan Norgren, VD