Om oss

2017 bestämde jag och ett antal branschkollegor oss för att starta ett nytt byggbolag.

Erbjuda men samtidigt utmana branschen med ett nytt och innovativt företag, max 20 anställda men med kapacitet att driva entreprenader upp till 400 miljoner. Jag hade vid tillfället jobbat i över 10 år på beställarsidan. Senast på fastighetsbolaget Einar Mattsson som affärsutvecklingschef och dessförinnan mer än 12 år på olika bolag både som platschef och arbetschef varför det kändes inspirerande att ta med mina erfarenheter vidare in i ett nytt företag. 

Att bygga ett bolag från grunden innebär många utmaningar men också många fördelar. Vi har möjligheten att organisera oss på ett betydligt mer effektivt sätt än ett traditionellt bolag och snabbare implementera och använda oss av ny teknik. Genom att flera av oss jobbat många år med affärsutveckling kan vi även, till skillnad från ett mer traditionellt byggbolag, erbjuda utökade projekteringsuppdrag innefattande konceptutveckling och detaljplanearbeten.

Samlat har vi under åren skaffat oss ett stort nätverk av många kompetenta leverantörer. Tillsammans med dessa ser vi nu fram emot nya spännande projekt där vi får möjlighet att leverera hög kvalitet mer kostnadseffektivt än våra konkurrenter - Smart Construction®. 

Johan Norgren, VD